Leer alles over fysische In-situsanering met de gratis elearning van de Bodembreed Academie.

 De Bodembreed Academie heeft een e-learning module gelanceerd volledig gewijd aan fysische in-situsanering, 

De module behandelt het werkingsprincipe van fysische in-situsanering, een cruciale techniek in het veld van bodemsanering. Deelnemers krijgen inzicht in de belangrijkste parameters die invloed hebben op het saneringsproces. Daarnaast worden verschillende technieken belicht, zoals bodemluchtextractie, persluchtinjectie en tweefasenextractie. Ook worden geavanceerde methoden zoals sonisch saneren en het toevoegen van warmte uitgelegd.

Deze e-learning is de vierde in een serie van zes modules die de Bodembreed Academie ontwikkelt over In-Situ bodemsanering. Andere modules behandelen onderwerpen als thermische technieken, insitu chemische oxidatie (ISCO), biologische technieken en het begeleiden en ontwerpen van saneringsprojecten. 

Als reviewer van deze cursussen kunnen we zeggen dat de Bodembreed Academie een goede en aantrekkelijke cursus heeft samengesteld met uitstekende graphics en filmpjes.

De cursus is volledig gratis! Je hoeft alleen een account aan te maken op de Bodembreed Academie.Ga snel naar de Bodembreed Academie en begin vandaag nog!