Biologische In-Situ Sanering: leer er alles over met de (gratis) elearning van Bodembreed Academie.

 

Vandaag  aandacht voor biologische in-situ sanering, waarbij bacteriën met een beetje hulp van ons de verontreiniging in de bodem 'opeten'. Deze techniek, waarbij de bodem wordt gesaneerd zonder te graven, wordt gebruikt voor lastige of moeilijk bereikbare verontreinigingen.

Bent u nieuw in dit veld of wilt u uw kennis hierover uitbreiden? De Bodembreed Academie biedt nu een e-learningcursus aan die u in korte tijd de basis van biologische in-situ sanering bijbrengt. Deze cursus behandelt het werkingsprincipe van de verschillende technieken, belangrijke factoren, hulpstoffen en technieken om deze hulpstoffen te doseren. U leert ook over de invloed van bodemopbouw en redoxcondities op de keuze voor een techniek en de praktische uitvoering. Deze e-learning is de derde in een reeks van zes modules over in-situsaneringstechnieken. Er zijn meer modules beschikbaar, zoals over fysische en thermische technieken en over het begeleiden en ontwerpen van in-situ saneringen. En het beste van alles? Deze modules zijn volledig gratis, na het aanmaken van een account.

Als reviewer van deze cursussen kunnen we zeggen dat de Bodembreed Academie een goede en aantrekkelijke cursus heeft samengesteld met uitstekende graphics en filmpjes. Ook geschikt voor iemand die (nog) niet goed thuis is in dit vakgebied. 

Ga snel naar de Bodembreed Academie en begin vandaag nog!