Ontdek de geheimen van in-situ chemische oxidatie (ISCO) en reductie (NZVI) met deze e-learning van Bodembreed Academie

 

De Bodembreed Academie heeft een e-learning module gelanceerd over chemische in-situ sanering. Deze elearning is geschikt voor zowel nieuwkomers in het veld en ook mensen die hun kennis willen uitbreiden.

De cursus duikt diep in de kern van chemische in-situ sanering. Je leert over de belangrijkste technieken en krijgt inzicht in wanneer en hoe deze toe te passen. Het werkingsprincipe van de sanering en de diverse oxidatie- en reductiemiddelen worden behandeld. Belangrijke parameters voor het monitoren van het saneringsproces worden ook besproken.

Fenton's reagens, persulfaat, ozon, permanganaat en nano-ijzer; elke relevante techniek komt aan bod. 

Dit is de tweede module in een serie van zes over in-situ saneringstechnieken. Vervolgmodules gaan dieper in op fysische en biologische technieken. 

Als reviewer van deze cursussen kunnen we zeggen dat de Bodembreed Academie een goede en aantrekkelijke cursus heeft samengesteld met uitstekende graphics en filmpjes.

De cursus is volledig gratis! Je hoeft alleen een account aan te maken op de Bodembreed Academie.Ga snel naar de Bodembreed Academie en begin vandaag nog!