Ontdek de geheimen van Thermische in-situ sanering met deze e-learning van Bodembreed Academie.

 

Bodembreed Academie heeft e-learning: "Thermische In-situsanering" ontwikkeld. Deze cursus is een must voor professionals en geïnteresseerden in milieutechnologie die hun kennis willen verdiepen over deze geavanceerde saneringstechniek.

In deze interactieve online module duik je in de kern van het werkingsprincipe van thermisch in-situ saneren. Je leert over de unieke kenmerken van deze techniek en de belangrijkste parameters die de voortgang van het saneringsproces beïnvloeden. Daarnaast biedt de cursus een gedetailleerde vergelijking tussen verschillende thermische technieken, waardoor je een helder inzicht krijgt in hun toepassingen en effectiviteit.

De technieken Electrical Resistance Heating (ERH), Conductive Heating (CH), Stoom Gestimuleerde Extractie (SEE) en Hete Lucht Bodemluchtafzuiging (BLE+) worden behandeld. 

Deze e-learning is de vijfde in een reeks van zes modules over in-situsaneringstechnieken. Elke module is zorgvuldig ontworpen om zowel theoretische kennis als praktische inzichten te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel nieuwkomers in het veld als ervaren professionals.

Heb je nog geen account bij de Bodembreed Academie? Meld je dan nu gratis aan via deze link en begin vandaag nog met het verbreden van je kennis en vaardigheden in bodemsanering.

.